Spring videre til hovedindholdet

Håndtering af transaktioner i Mynt

I Mynt kan du gennemse, godkende og håndtere transaktioner, før de eksporteres til bogføringssystemet. Her gennemgår vi, hvad der gælder for gennemførte transaktioner, og hvordan du håndterer en transaktion, der ikke skal eksporteres.

Kan en gennemført transaktion slettes?

Nej, gennemførte transaktioner kan ikke slettes fra virksomhedens Mynt-konto. Alle transaktioner, der er blevet gennemført og bogført, forbliver i transaktionshistorikken. Dette gælder også, selvom transaktionen senere:

  • Er blevet gjor gjort indsigelse mod (bestridt).

  • Er blevet tilbagebetalt.

  • Eller er blevet korrigeret via en separat transaktion.

Dette sikrer, at virksomhedens transaktions- og bogføringshistorik forbliver fuldstændig. ​

Markér en transaktion som eksporteret uden at sende den til bogføringssystemet

Hvis en transaktion ikke skal eksporteres til det tilkoblede bogføringssystem, kan du i stedet markere den som eksporteret manuelt. Gør følgende:

  1. Godkend transaktionen.

  2. Åbn transaktionen i transaktionslisten.

  3. Gå til Tilpassede eksportindstillinger og klik på Vis.

  4. Vælg Markér som eksporteret.

Transaktionen flyttes derefter fra Klar til eksport til Eksporteret uden at blive sendt til bogføringssystemet. ​

Godt at vide

  • At markere en transaktion som eksporteret betyder ikke, at den sendes til bogføringssystemet.

  • Transaktionen ligger stadig gemt i Mynt.

  • Funktionen kan være nyttig, hvis transaktionen allerede er blevet bogført manuelt eller ikke skal bogføres via integrationen.

  • Kontrollér altid bogføringen, før du markerer en transaktion som eksporteret, så den ikke overses eller bliver dobbeltbogført.

Ofte stillede spørgsmål

Kan Mynt slette en forkert transaktion? Nej. En gennemført transaktion kan ikke slettes. Hvis transaktionen er forkert, skal den i stedet håndteres via for eksempel en tilbagebetaling, en indsigelsessag eller en korrigerende bogføring.

Sendes transaktionen til bogføringssystemet, når jeg vælger "Markér som eksporteret"? Nej. Transaktionen får kun statussen Eksporteret i Mynt og sendes ikke videre til bogføringssystemet.

Kan jeg ændre en transaktion, efter den er blevet eksporteret? Visse oplysninger kan stadig være synlige eller mulige at håndtere i Mynt, men ændringen opdaterer ikke automatisk en transaktion, der allerede er bogført i bogføringssystemet. Eventuelle korrektioner skal derfor muligvis også foretages der.

Relaterede artikler

  • Eksporter transaktioner til bogføringssystemet

  • Håndtering af afviste eller uautoriserede transaktioner

  • Ændring af transaktionsdato og bogføringsdato

Har du brug for hjælp?

💬 Kontakt os via chatten nederst til højre. Vi hjælper dig gerne!

Besvarede dette dit spørgsmål?