Hvis en medarbejder er stoppet eller ikke længere skal bruge Mynt, skal du først lukke brugerens kort og derefter slette brugeren.
Trin 1: Åbn brugeren
Log ind på Mynts hjemmeside, og gå til Team & kort.
Vælg den bruger, du ønsker at slette.
Trin 2: Luk brugerens kort
Klik på Kortindstillinger, og vælg Luk kort (Avsluta kort).
Bekræft, at du vil lukke kortet.
Bemærk: Hvis brugeren har flere kort, skal samtlige kort lukkes, før brugeren kan slettes.
Trin 3: Slet brugeren
Når alle kort er blevet lukket, vises muligheden Slet bruger nederst på brugerens profilside.
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor kan jeg ikke slette en bruger?
Kontrollér, at brugeren ikke har nogen aktive kort tilbage. Alle kort skal lukkes, før brugeren kan slettes.
Kan jeg genaktivere et lukket kort?
Nej. Et lukket kort kan ikke genåbnes. Hvis brugeren har brug for et nyt kort, skal der bestilles et helt nyt kort.
Kan jeg slette en bruger uden at lukke kortet først?
Nej. Alle brugerens kort skal altid lukkes først, før brugeren kan slettes.
Har du brug for hjælp?
💬 Kontakt os via chatten nederst til højre.
Vi hjælper dig gerne!
