Spring videre til hovedindholdet

Slet bruger / luk kort

Luk kort og slet bruger

Sådan sletter du en bruger

Har en medarbejder forladt virksomheden, og ønsker du som administrator at slette brugeren og vedkommendes kort? Sådan gør du:

  1. Log ind på mynt.com.

  2. Gå til Team og kort, og vælg den bruger, du ønsker at slette.

  3. Under Kortindstillinger vælger du Luk kortet (Avsluta kortet).

  4. Gentag dette for alle kort, der er knyttet til brugeren.

  5. Når alle kort er lukket, klikker du på Slet bruger (Ta bort användare).

Sådan sletter du et kort

Kun en administrator kan slette og tilføje kort til brugere. Følg disse trin:

  1. Log ind på mynt.com.

  2. Gå til Team og kort, og vælg den bruger, hvis kort du vil slette.

  3. Gå ind under Kortindstillinger, og vælg Luk kortet (Avsluta kortet).

  4. For at tilføje et nyt kort går administratoren tilbage til brugeren og vælger Tilføj kort (Lägg till kort).

Besvarede dette dit spørgsmål?