Näin pääset alkuun
Lisää käyttäjiä ja kortteja
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjien lisääminen ja korttien tilaaminen on tärkeä vaihe Myntin käytön aloittamisessa.

Mikäli käytät Myntiä eTaskun kautta, lisäät käyttäjät Myntiin, kun otat palvelun käyttöön eTaskun kautta. Kun olet lisännyt käyttäjät Myntiin, voit aloitta korttien tilaamisen.

Voit tilata kortin käyttäjälle menemällä kohtaan "käyttäjät ja kortit" ja klikkaamalla käyttäjää, jolle haluat tilata kortin, ja sitten "lisää kortti".

Tilattujen korttien toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Kortit lähetetään yrityksen osoitteeseen, ellei muuta osoitetta ole manuaalisesti annettu tilauksen yhteydessä.