Lisää rahaa tilillesi
Päivitetty yli viikko sitten

Rahan lisääminen tilillesi on välttämätöntä, jotta voit aloittaa Mynt-korttien käytön.

Myntissä voit ladata rahaa kolmella eri tavalla:

• Lisää rahaa pankkisiirrolla

• Yhdistä SEPA-suoraveloitus - summa siirretään automaattisesti tililtäsi.

• Osta ensin maksaa myöhemmin - 30 päivän maksuton luotto

Näin lisäät rahaa tilillesi

Kirjaudu sisään Mynt-tilillesi ja valitse sivuvalikosta "Tili".

Täältä saat yleiskatsauksen yrityksen tilistä. Kuvakkeet ovat tyhjät kun vierailet sivustolla, mutta aktivoituvat heti, kun olet ladannut rahaa tilille ja alat käyttää korttia.

Voit lisätä rahaa klikkaamalla "Lisää rahaa".

Voit valita jos haluat suorittaa maksun tilisiirron kautta tai kertamaksuna suoraveloituksena. Voit myös määrittää automaattisen täydennysmaksun (Auto top-up) tai hakea luottoa, jos sitä ei vielä ole tehty.