FAQ
Yleistä korteista
Kadotin korttini, mitä teen?
Päivitetty yli viikko sitten

Kadotitko korttisi?

Voit jäädyttää korttisi avaamalla Mynt-sovelluksen, menemällä kohtaan Korttini --> Korttiasetukset --> Jäädytä kortti. Jos löydät korttisi, voit helposti vapauttaa kortin uudelleen.

Mynt-ylläpitäjä voi myös jäädyttää kortit osoitteessa mynt.com ---> käyttäjät ja kortit ---> valitse henkilö, joka on kadonnut kortin ---> korttiasetukset ---> jäädytä kortti.

Tässä näkymässä ylläpitäjä voi myös lopettaa kortteja, tilata kortteja ja kytkeä verkko-ostot pois/päälle kaikkien kortinhaltijoiden osalta.