FAQ
Yleistä korteista
Mitä tarkoittaa "secure login method"?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun kirjaudut Mynt-tilillesi salasanalla ja sähköpostilla, järjestelmä pyytää sinua käyttämään suojattua kirjautumismenetelmää, kun haluat tarkastella arkaluonteisia tietoja, kuten korttinumeroita ja PIN-koodeja. Kun olet kirjautunut Mynt-sovellukseen, voit tehdä suojatun kirjautumisen napsauttamalla "turvallinen kirjautumismenetelmä", jolloin puhelinnumeroosi lähetetään kertakäyttökoodi, jonka syötät sovellukseen ja voit sen jälkeen tarkastella korttitietoja.