Hvis en ansatt har sluttet eller ikke lenger skal bruke Mynt, må du først avslutte brukerens kort før du kan fjerne brukeren.
Trinn 1: Åpne brukeren
Logg inn på Mynts nettside og gå til Teams & kort.
Velg brukeren du vil fjerne.
Trinn 2: Avslutt brukerens kort
Klikk på Kortinnstillinger og velg Avslutt kort.
Bekreft at du vil avslutte kortet.
Merk: Hvis brukeren har flere kort, må alle kort avsluttes før brukeren kan fjernes.
Trinn 3: Fjern brukeren
Når alle kort er avsluttet, vises alternativet Fjern brukeren nederst på brukerens profil.
Klikk på Fjerne og bekreft at du vil fjerne brukeren.
Vanlige spørsmål
Hvorfor kan jeg ikke fjerne en bruker?
Kontroller at brukeren ikke har noen aktive kort. Alle kort må avsluttes før brukeren kan fjernes.
Kan jeg aktivere et avsluttet kort på nytt?
Nei. Et avsluttet kort kan ikke gjenåpnes. Hvis brukeren trenger et nytt kort, må du bestille et nytt.
Kan jeg fjerne en bruker uten å avslutte kortet?
Nei. Alle kort som er knyttet til brukeren, må først avsluttes før brukeren kan fjernes.
Trenger du hjelp?
💬 Kontakt oss via chatten nederst til høyre.
Vi hjelper deg gjerne!



