Lägg till användare och beställ kort

Bjud in användare, beställ kort och sätt köpgränser.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att lägga till användare och beställa kort är viktigt steg för att komma igång med Mynt.

En Mynt system admin loggar in på mynt.com i en webbläsare, går till "Team & Kort" och klickar sedan på knappen "Lägg till användare".

Fyll i namn och emailadress till personen som ska läggas till.

Välj sedan vilken roll användaren ska ha.

>> Läs mer om de olika rollerna här

Slutför registrering av en ny användare

Ett välkomstemail med en aktiveringslänk skickas till den tillagda personen.

För att kunna logga in i Mynt behöver den nya användaren slutföra sin registrering via länken i mailet.

Skulle länken ha gått ut kontaktar ni vår kundtjänst för att få en ny länk.

Lägg till kort

När du valt vilken roll den tillagda personen ska ha på Mynt kontot kan du välja att lägga till och beställa kort till användaren.
Väljer du att hoppa över detta steg kan du beställa och lägga till kort vid ett senare tillfälle.

Köpgräns

Namnge samt sätt en köpgräns på kortet du lägger till, eller lämna dessa steg tomma.
Både roll, köpgräns och kortnamn kan justeras i efterhand genom att gå till "team och kort", välj en användaren och "visa inställningar".

Beställ kort och leverans tid
För att beställa och lägga till kort till redan tillagda personer gå till "team och kort" och klicka på den användare du vill beställa ett kort till och sedan "lägg till kort".

Leveranstiden på beställda kort är ca 3-5 arbetsdagar. Kort skickas till företagets adress om inte en annan adress angetts manuellt vid beställning.

Och så var det klart!

Du är några enkla klick från att börja köpa med Mynts smarta företagskort.

Har du några funderingar kring hur det funkar är det bara att höra av dig, så guidar vi dig genom processen 🚀