Koppla bokföringssystem till Mynt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följande bokföringsprogram har en direkt integration med mynt:
Fortnox
Björn Lunden
PE
Visma eEkonomi

Setly

Direkt integration saknas
Skulle vi inte ha en direkt integration till just ditt bokföringssystem så finns möjlighet till CSV, SIE och Excel nedladdning av transaktionerna.

En aktiv integrationslicens.

Fortnox, Visma och Björn Lunden kräver att du har en aktiv integrationslicens prenumeration för att kunna integrera med tredje parts system som Mynt.

Sätt upp integrationen
För att sätta upp en direkt integration med något av bokföringsprogrammen ovan behöver du vara admin och ha alla behörigheter både i Mynt och i erat bokföringssystem. Utan alla behörigheter kommer integrations försöket misslyckas.

Välj dina konton

Gå till Inställningar bokföring och välj ert bokföringssystem. Väljer du att koppla till Fortnox eller Visma eAccounting kommer er kontoplan automatiskt läsas in när kopplingen är klar.

Välj de konton som ni vill använda från er kontoplan

Definiera era kategorier

Går du vidare till "Kategorier" kommer du se ett antal redan fördefinierade kategorier. Klickar du på kategorierna går det att ändra dessa så att de passar era behov. Det går även bra att skapa nya genom att klicka på "Lägg till kategori". På kategori nivå går det att välja:

• Kontonummer

• Moms

• Namn

• Dimensioner

• Omvänd momssats

• Deltagare

• Ikon

Skulle kopplingen misslyckas är ni varmt välkomna att chatta/maila oss på support@mynt.com eller ringa in till oss på 010 -198 0300 så hjälper vi er.