Bli en Mynt-expert!
Kortkredit
Hur ansöker jag om kortkredit?

Ansök om kortkredit eller ansök om ökad kredit

Skrivet av Support
Uppdaterad denna vecka

Kredit

Ett sätt att slippa fylla på pengar i förväg är att ansöka om kredit på ert konto. Med kredit kan ni handla först och återbetala sen.

Kostnad för kredit

På Mynt kan du välja mellan olika sätt att få tillgång till kredit. Välj mellan att betala tillbaka den varannan vecka eller månatligen.

Du kan läsa mer om vår prissättning genom att klicka på länken nedan:
https://www.mynt.com

Ansök om kortkredit

Admin loggar in på mynt.com ---> Konto ---> Kredit ---> Ansök om kredit.

När du har ansökt och fått kredit beviljat kan du se hur mycket kredit ni har i översikten under fliken "Konto". Du kan även gå vidare till fliken "Kredit" för att se mer information och visa fakturorna.

Ansök om höjd kortkredit
Behöver ni höja er kreditgräns? Admin loggar då in på mynt.com, går till konto, kredit och "ansök om höjning".