Attest och attestering

Godkänna eller neka köp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så länge du inte lägger till en attestant, en person som godkänner eller avvisar inskickad transaktionsinformation, så kommer all information som laddas upp på transaktionerna att godkännas automatiskt och direkt gå till "redo för export".

För att aktivera attestering går du till Team & Kort ---> Team ---> Skapa team.
Du väljer vilka som ska ingå i teamet och väljer attestant i rutan till höger.

När en attestant tilldelas ett team kommer den att se teamets inlämnade transaktioner och kunna godkänna eller neka dem under "Utgiftsgranskning" i menyn.

Attestanten kan se teamets inskickade transaktioner och godkänna eller avvisa transaktioner under "Attestering" i menyn.

Attestanten kan markera transaktionerna från listan som Godkända eller Avvisade. Godkänns transaktionen är den redo för att exporteras. Skulle transaktionen istället avvisas skickas den tillbaka till personen som gjorde köpet. Den personen kommer då att behöva lägga till de uppgifter som saknas och skicka in den igen.

Varför kan jag inte skicka tillbaka en transaktion?

En kategori måste väljas för att skicka tillbaka transaktionen för redigering av kortinnehavaren.

Hur håller jag koll på utgifterna?

Analysverktyget kan användas för att hålla reda på utgifterna på dina lagkort. Verktyget är endast tillgängligt för användare som är administratörer. Du hittar analysverktyget på instrumentpanelens meny när du loggar in på Mynts webbplats.

Hur ser jag vem som gjort en transaktion?

Admin loggar in i webbmiljön på mynt.com. Gå till "Alla transaktioner" för att se alla transaktioner och vem som gjort en transaktion.