Om en medarbetare har slutat eller inte längre ska använda Mynt behöver du först stänga användarens kort och därefter ta bort användaren.
Steg 1: Öppna användaren
Logga in på Mynts hemsida och gå till Team & kort.
Välj sedan den användare du vill ta bort.
Steg 2: Stäng användarens kort
Klicka på Kortinställningar och välj Avsluta kort.
Bekräfta att du vill avsluta kortet.
Obs! Om användaren har flera kort behöver samtliga kort avslutas innan användaren kan tas bort.
Steg 3: Ta bort användaren
När alla kort har avslutats visas alternativet Ta bort användare längst ned på användarens profilsida.
Vanliga frågor
Varför kan jag inte ta bort en användare?
Kontrollera att användaren inte har några aktiva kort kvar. Alla kort måste avslutas innan användaren kan tas bort.
Kan jag återaktivera ett avslutat kort?
Nej. Ett avslutat kort kan inte öppnas igen. Om användaren behöver ett nytt kort behöver ett nytt kort beställas.
Kan jag ta bort en användare utan att stänga kortet?
Nej. Alla användarens kort måste först avslutas innan användaren kan tas bort.
Behöver du hjälp?
💬 Kontakta oss via chatten längst ner till höger.
Vi hjälper dig gärna!



