Bulk-exportera transaktioner

Bulk export

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur fungerar det?

Med hjälp av bulk-export-funktionen kan du få iväg alla transaktioner på en gång, med bara ett knapptryck. Du går in på fliken "Bokföring & Export" där alla transaktioner finns – välj sedan de transaktioner du vill exportera, alternativt samtliga transaktioner. Klicka därefter på export-knappen som kommer upp.

Transaktioner verkar fastna?

Transaktioner som inte har gått igenom eller har fastnat? Står det bara och snurrar?

Då gör du såhär:

• Avbryt först genom att klicka på den snurrande ikonen och "Avbryt".

• Tryck sedan mitt på den enskilda transaktionen som du vill exportera.

• Du får då se en ruta till höger som visar tydligare information om transaktionen, tryck på den blå "Exportera" knappen i denna ruta.

• Ett felmeddelande visas direkt från ditt bokföringssystem som ger dig anledningen till att transaktionen inte går att exportera. Efter att du har åtgärdat felet kan du testa att exportera igen.

Om du fortfarande behöver hjälp, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.