Vad är skillnaden mellan Mynt.com och Myntappen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Appen

I myntappen sköter du själva transaktionshanteringen med att fota kvittot, välja kategori för köpet och ange moms. I appen kan du även se hur mycket du har kvar att spendera på ditt kort, se din pinkod samt skicka in transaktionerna för bokföring.

Mynt.com

Inloggad på mynt.com via webben så kommer du som admin åt mer administrativa funktioner som att koppla bokföringen, exportera transaktioner till bokföringen, lägga upp användare, beställa kort, ansöka om kredit och fylla på med pengar. Inställningar för bokföringen, kontonummer osv sker också här.