Växla mellan dina Mynt-konton

Är du admin för flera bolags konton i Mynt?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går enbart att ha ett konto per företag, och vare företag läggs upp individuellt i Mynt. Du kan vara administratör för flera olika Mynt-konton, då kan du enkelt växla mellan dessa i webbmiljön.

Du loggar in på mynt.com och lägger muspekaren på ditt namn längst ner till vänster i vyn. I rutan som dyker upp lägger du muspekaren på företagsnamnet och kan därefter växla mellan de olika företagen du är admin för.

Notera att du endast kan växla mellan företag här om du använder dig av Bank-ID log in. Ifall du loggar in via epost och lösenord, så behöver du logga in med den epost och lösenord som du använt för att registrera det företaget.