Export problem - Fortnox, ekonomibyråer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kopplingen utförs från din konsultanvändare i Fortnox

Är du en ekonomibyrå som har problem att exportera din kunds transaktioner in till Fortnox? Får du felmeddelanden som tyder på att något saknas i kopplingen som "Saknar behörighet för att bokföra verifikationer”, då beror det förmodligen på att du utfört integrationen från fel Fortnox konto.
Det kan vara så att du har en konsultanvändare som har tillgång till bokföring och fakturering bland annat och även en separat “vanlig” användare för att kunna ha programmet Kvitto och resa. Du blir alltså tvungen att ha 2 olika inloggningsuppgifter i Fortnox.

Om du har fler än en inloggning till Fortnox så behöver du se till att kopplingen med Mynt är gjord från inlogget som har Digital Byrå-licens i Fortnox.

"Digital Byrå" är en licens i Fortnox som ger er möjlighet att lista alla era byrå-kunder för att enkelt klicka in er på varje klient för att sköta redovisningen åt er kund.
I byrå-kontot hos Fortnox ingår bokföring, fakturering, order&offert och anläggningsregister.