Export fungerar inte

Vad betyder felmeddelandet och vad behöver åtgärdas?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Står exporten bara och snurrar?
Då behöver ni ta fram felmeddelandet som är ett direkt meddelande från ditt bokföringsprogram som förklarar varför exporten inte går igenom.

Följ dessa steg för att ta fram felmeddelandet:
1. Tryck mitt på en enskild transaktion som du vill exportera.

2. Du får då se en enskild ruta till höger som visar tydligare information om transaktionen, tryck på den blåa knappen "Exportera" i denna ruta.

3. Du får då se ett felmeddelande direkt från ditt bokföringssystem som ger anledningen till att den inte går att exportera. Efter att du har åtgärdat felet kan du testa att exportera igen.

Ogiltig uppdateringstoken = Återställ integrationen för ditt redovisningssystem. Integrationen slutfördes eller hanterades inte korrekt.

Saknar behörighet att lägga upp verifieringar = Återställ integrationen för ditt redovisningssystem. Kontrollera att korrekt licensierad admin i Fortnox är den som ställer in integrationen från Mynt.

Verifieringsserien är inte manuell (X) = Serien är inte öppen för manuell kontering i ditt redovisningssystem. Logga in i Fortnox --> Inställningar --> verifieringsserie --> markera rutan för manuell redovisning.

Konto XXXX är inte aktivt = Kontot är inaktivt i ditt redovisningssystem. Logga in på ditt redovisningssystem och aktivera kontot därifrån innan export.

Ogiltiga symboler = Det är inte tillåtet med symboler eller ogiltiga tecken i notes.

Om du fortfarande behöver hjälp, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.