Så funkar autopåfyllning

Guide till auto top-up

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att försäkra sig om att aldrig stå utan pengar på kortet, och samtidigt slippa att kontinuerligt göra enskilda insättningar till kontot, är lösningen att aktivera vår auto påfyllning

Admin loggar in på mynt.com --> går till konto ---> inställningar ---> autopåfyllning

1. Börja med att bestämma det minimisaldo ni känner er bekväma med att ha på kontot.

2. Ange vilket belopp ni vill toppa upp med när ni nått minimisaldot. Här bör ni ange ett belopp på minst hälften av minimisaldot för att försäkra att autopåfyllningen triggas igång.

3. När balansen når detta minimisaldo fylls kontot automatiskt på med beloppet ni angett, via autogiro. Se bild nedan.

Värt att ha i åtanke

• Top-upen triggas igång på balansen på kontot, och inte på tillgängligt belopp.

• Påfyllningen funkar även fint i kombination med en befintlig kreditlimit. Då triggas påfyllningen istället igång på ett negativt saldo. Se bild nedan.

Bra att veta om autopåfyllning

• Det kan ske en fördröjning om ni passerar minimisaldot på en helg.

• Om man toppar upp manuellt så avbryts autopåfyllningen tillfälligt.

• Dessa gränser går alltid att ändra i efterhand.