Hur gör jag ett köp med mitt Mynt kort?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Aktivera ditt kort och ladda ner Mynt-appen

Innan du gör ditt första köp behöver du aktivera ditt kort och ladda ner Mynt-appen.

Ditt första köp

Första gången du gör ett köp i butik behöver du betala med chip och pin genom att sätta in kortet i kortläsaren och ange din kod.

Hitta din pinkod

Du hittar enkelt din kod i appen under "kort" och "PIN-kod".

Ta ett foto av ditt kvitto

När du har gjort ditt köp får du en avisering i Mynt-appen på din telefon. Klicka på aviseringen för att gå direkt till transaktionen och ta en bild på ditt fysiska kvitto.

Skulle du istället få kvittot till din mail i pdf-format, öppna pdf-filen och klicka på "dela", välj Mynt-appen och sedan vilken transaktion kvittot gäller.

Skulle kvittot komma i ett annat format än pdf kan du ta en skärmdump av kvittot och ladda upp det till appen för transaktionen kvittot gäller.

Du kan endast ladda upp en kvittosida per transaktion.