Hur loggar jag in första gången?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du blivit inbjuden till Mynt av en admin behöver du logga in via länken i välkomst mailet du fått i din inkorg.

Klicka på länken i mailet som tar dig till Mynt och sedan ber dig att identifiera dig med ditt mobila bank-id eller logga in via email och lösenord. Lösenordet väljer du själv medans emailadressen är den samma som du fått inbjudan skickad till. Därefter kan du logga in både via appen och via mynt.se.

Om länken har gått ut kontakta vår support så skickar dom en ny länk till dig.