Exportera transaktioner - hur gör jag?
Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna exportera ett köp behöver ni först ha kopplat ert bokföringssystem med Mynt.
För att läsa mer om hur ni kopplar ert bokföringssystem med Mynt, klicka här.

Exportera transaktioner - hur?

1. Genomför ett köp.

2. Välj kategori på köpet och fyll i moms (tvingande för att kunna exportera).

3. Ladda upp bild på kvittot (ej tvingande för att kunna exportera).

4. För att exportera en transaktion gå till Bokföring & Export. Man kan antingen bulk exportera transaktionerna eller exportera dessa en och en - genom att trycka på "Export". Läs mer om bulk export här.

1. Du kan bara exportera en transaktion en gång.

2. Ändringar ni gör i Mynt efter export påverkar inte verifikatet i ert bokföringssystem.

5. Utläggen exporteras till verifikationsserien i ert bokföringssystem.

1. Vi råder er att sätta upp en ny verifikationsserie i ert bokföringssystem, exempelvis "X - Mynt" för att kunna särskilja köp med Myntkort.

2. Ni sätter själva upp en verifikationsserie i ert bokföringsprogram.

6. Verifikationsserie - Varje transaktion är ett verifikat.