Inloggnings alternativ
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja mellan att använda bank-id login eller lösenord+email login.

Bank-id login

Detta är en så kallad "secure login method". Via denna login kan du göra allt i plattformen både i appen och på webbsidan.

Lösenord+email login
Känslig information som kortnummer och att växla mellan företagskonton kan ni inte se och göra i webbplattformen när ni använder er av inloggning email+lösenorden. I appen kan ni se pinkod och kortnummer genom att klicka på "mina kort" och "visa kortnummer" och sedan "logga in säkert" - en kod kommer skickas till ert telefonnummer som ni sedan anger i appen.