Bli en Mynt-expert!
Inloggning
Använda Mynt utan svensk personnummer?
Emelie avatar
Skrivet av Emelie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En anställd utan svenskt personnummer kan istället använda sig av email+lösenord login för att använda sig av Mynt's kort och app.

När en ny användare är upplagd skickas ett aktiverings mail innehållande en aktiveringslänk till den nya användaren.

Klicka på länken i mailet som tar dig till Mynt och sedan ber dig att identifiera dig med ditt mobila bank-id eller logga in via email och lösenord. Lösenordet väljer du själv medans emailadressen är den samma som du fått inbjudan skickad till. Därefter kan du logga in både via appen och via mynt.se.

Om länken har gått ut kontakta vår support så skickar dom en ny länk till dig.