Visma Net

Hur man kommer igång med Visma Net!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här kommer en liten lista som ni bör ha i åtanke när ni ska sätta upp integrationen mot Visma Net:

1. Ni behöver vara premiumkunder - Se till att ni är uppgradera till vårt premiumtjänstepaket för att få åtkomst till att välja Visma Net

2. Den användare som genomför kopplingen ska besitta en admin-behörighet i Visma

3. Verifikaten skapas på standardserien som är satt i General Ledger Preferences i Visma (ScreenID GL102000)

4. Alla Myntverifikat har en beskrivning som börjar på "Mynt"

Efter att kopplingen är genomförd går ni in under "inställningar bokföring" och anger de konton som är till för att bokföra själva användningen av Mynt.

​Vi skapar upp kategorier baserade på en standardkontoplan. Vänligen gå igenom dessa och korrigera efter behov.

Om ni fortfarande har frågor eller funderingar kring kan ni alltid kontakta oss via chatt, mail (support@mynt.se) och tel + 46(0)10-198 0300