Notiser

Sätt upp notiser på din ena profil men även på hela företaget!

Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att sätta upp påminnelsenotiser till dig själv loggar du in på mynt.com, klickar du på ditt namn nere till vänster i vyn och därefter "inställningar". Klicka sedan på "personliga notiser".

Välj sedan om du önskar påminnelser på antingen vecko- eller månadsbasis, samt även bestämma om du vill få notiser i mobilen eller per email.

Om du är systemadmin så kan du slå på notiser till hela företagets användare genom att logga in på mynt.se:

• gå till dina inställningar

• välj "företagsnotifikationer"

• Längst ned kan du välja "applicera på hela företaget" men notera att enskilda användare kan åsidosätta dessa inställningar.