Alla samlingarBli en Mynt-expert!Betalningar
Rapportera en obehörig Meta Pay-transaktion
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du ser en Meta eller Facebook debitering på ditt Mynt konto som du inte känner igen, besök Meta Business Help Center.

Om du ser en Facebook/Meta-avgift på ditt kontoutdrag som du inte känner igen, se till att en familjemedlem, vän eller kollega inte har använt ditt kort för att köpa något utan att du vet.

Om du fortfarande inte vet vem som har köpt något med ditt kort kan du meddela Meta genom att följa stegen nedan, så undersöker dom saken närmare.

För att rapportera en obehörig debitering:

• Logga in på ditt Facebook-konto.

• Klicka på symbolen längst upp till höger på skärmen.

• Klicka på Inställningar och sekretess och sedan på Inställningar.

• På vänster sida klickar du på Meta Pay och sedan på Aktivitet.

• Klicka på den obehöriga transaktionen och klicka sedan på Få hjälp med den här betalningen.

• Klicka på Kontakta oss och välj Livechatt med oss eller E-posta oss.

• Följ instruktionerna på skärmen för att rapportera din obehöriga debitering.

• Meta meddelar dig via e-post och i din supportinkorg så snart ditt ärende har uppdaterats.

Om du fortfarande behöver hjälp med att rapportera en obehörig debitering kan du meddela Meta genom att följa länken till en form här.

Läs mer om Meta betalningsskydd

Läs mer om de försiktighetsåtgärder Meta vidtar för att förhindra obehörig åtkomst till information som du har sparat med Meta Pay här.