Alla samlingarPrivata utlägg
Kom igång med privata utlägg
Astrid avatar
Skrivet av Astrid
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Privata Utlägg som en del av Premium
Hantera privata utlägg blir en funktion som erbjuds i Mynts Premium-plan. Detta innebär att anställda kan registrera inköp som gjorts med privata medel och få dem godkända och hanterade via samma plattform som för företagskort.

• Hur aktiverar jag tjänsten för privata utlägg?

För befintliga Premiumkunder:
    Om du redan har Mynt Premium behöver du manuellt aktivera funktionen för privata utlägg under fliken “Inställningar Bokföring” i ditt konto.

• För nya kunder eller via support:
    Ni kan själva aktivera tjänsten inne i Mynt och bli premiumkunder. Om ni skulle behöva hjälp med detta kan vårt supportteam hjälpa till med att aktivera tjänsten för er.

• När produkten är aktiverad kommer en flik där det står "utbetalningar" att dyka upp i din meny till vänster.

Kostnad för tjänsten
    Privata utlägg är en tilläggsfunktion i Premium och kostar 499 kr/månad.

Viktig information om utbetalningar
Det är viktigt att notera att Mynt inte hanterar utbetalningar direkt till användare. Återbetalningar för privata utlägg sker via företagets lönesystem eller manuellt via banköverföringar. Mynt förenklar dock hanteringen av alla underlag för smidig uppföljning och kontroll.