Export problem?

Har du problem att exportera transaktioner in i bolagets bokföringsprogram?

Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Upplever du att transaktioner inte exporterar och det bara står och snurrar?

• Tryck mitt på en enskild transaktion som du vill exportera. Bocka INTE i rutan, klicka direkt på transaktions beskrivningen.

• Du får då se en enskild ruta till höger som visar tydligare information om transaktionen, tryck på den blåa knappen "Exportera" i denna ruta.

• Ett felmeddelande visas nu direkt från ditt bokföringssystem som ger anledningen till att transaktionen inte går att exportera. Efter att du har åtgärdat felet kan du testa att exportera igen.

Saknas det en exportknapp?
    Om transaktionen inte är inskickad av personen som utfört köpet går inte transaktionen att exportera. Personen som gjort transaktionen eller Admin behöver då skicka in transaktionen för att den sen ska gå att exportera.

Är transaktionen reserverad?
    Transaktionen kan också vara reserverad och ännu ej gått igenom, då går det inte heller att exportera transaktionen. Vänta tills att den gula klock-symbolen försvunnit för att exportera transaktionen.

Beror det på en dålig koppling till ert bokföringsprogram?
    Kopplingen mellan Mynt och ert bokföringssystem behöver utföras av den person som är Admin i Mynt och admin i ert bokföringssystem.

Om du fortfarande behöver hjälp, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare. https://www.mynt.com/contact