Koppla Apple eller Google Pay

Addera Mynt till din Apple Wallet och kom igång direkt!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det smidigaste sättet att koppla på Apple eller Google pay är genom att logga in i Mynt appen och sedan trycka på "Cards".

Där kommer du se ditt Myntkort samt en"add to Apple/Google Wallet"-knapp.

Efter att du tryckt på den kommer du behöva knappa dig vidare till att godkänna Apples/Google's allmänna villkor.

Efter att kortet är upplagt kommer du se det i din Apple/Google Wallet. Det kommer även stå "card added to Apple/Google Wallet" inne i Mynt appen.

Om du vill läsa mer om betalning med Apple pay följ länken: mynt.com/apple-pay