Kortköp, ATM och banköverföringar
Varför nekas mitt kort vid onlineköp?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nekas ditt köp när du försöker handla online med ditt Mynt kort?

Då kan det bero på lite olika saker.

1. Ditt kort är inte öppet för onlineköp.

Gå till "mina kort", klicka på det "kortinställningar", slå på "onlineköp".

2. Du har inga pengar på kontot eller saknar en aktiv kredit.

Endast en admin kan se saldot på företagets Mynt konto. Har du endast behörighet som kortanvändare kan du endast se ditt egna korts köpgräns samt hur mycket du spenderat av den köpgränsen.

3. Du har nått din månatliga köpgräns på ditt kort.

Har du spenderat din månatliga köpgräns så kan du inte handla mer på kortet den månaden. Din admin kan höja köpgränsen eller ta bort den helt. Den 1:a varje månad nollställs din köpgräns automatiskt.