Kvittohantering
Kan jag ladda upp flera kvitton på samma transaktion?

Slå ihop två kvitton

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan inte ladda upp flera kvitton på din transaktion.
Om ditt kvitto består av flera sidor än en kan du slå ihop två bilder/filer till en PDF-fil för att sedan ladda upp i din transaktion i Mynt.

På Mac:

• Klicka på symbolen för Finder på datorn så att ett Finder-fönster öppnas.

• Markera filerna du vill slå ihop till en PDF-fil.

• Kontroll-klicka på de markerade filerna och välj Snabbåtgärder > Skapa PDF.

• Filerna skapas automatiskt med ett namn som liknar den första filen du markerade.

På PC (via Paint):

• Sök efter Paint i Windows sökfält och klicka på länken med samma namn.

• Nu öppnas programmet med en vit yta.

• Välj Klistra in följt av Importera.

• Öppna det första fotot i Utforskaren.

• Välj Klistra in följt av Importera.

• Dra bilden till en plats till höger om det första fotot.