Vad betyder "logga in säkert"?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du är använder dig av lösenord och email för att logga in på ditt Mynt konto kommer systemet be dig "logga in säkert" när du vill se känslig information som kortnummer och pinkod.

Inloggad i Mynt appen kan du genomföra en säker inloggning genom att gå till kort, klicka på kortet som visas och sedan "visa kortuppgifter":

Och sedan "skicka kod":

En engångskod skickas nu per sms till ditt telefonnummer som du anger i appen för att kunna se kortinformation och pinkod.