Kvittohantering
Ladda upp kvitto åt kollegan?

Skicka in transaktioner

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har en kortanvändare glömt att ladda upp kvitto eller skicka in sina transaktioner för granskning och nu behöver du snabbt exportera in allt i bolagets bokföringsprogram?

Med admin behörighet i ditt bolags Mynt konto kan du hjälpa andra kortanvändare på traven med att ladda upp kvitton, skicka in transaktioner och ändra i transaktion informationen om det skulle behövas.

Du trycker helt enkelt på den transaktion som du behöver redigera och lägger till eller ändrar den information som behöver ändras och väljer sedan "skicka in" eller "exportera".