Hur byter jag inloggnings metod?
Emelie avatar
Skrivet av Emelie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Önskar du byta inloggnings metod från Bank-ID till email och lösenord, eller från email och lösenord till Bank-ID? Vänligen kontakta vår kundtjänst så assisterar dom er gällande detta.

Ni kontaktar kundtjänst genom att klicka på vår chattruta nere i högra hörnet, eller maila på Support@mynt.com. Du är också välkommen att ringa in på 010-198 0300

Nedan finner du information gällande hur de olika inloggnings metoderna fungerar:

Du kan välja mellan att använda bank-id login eller lösenord+email login.

Bank-id login

Detta är en så kallad "secure login method". Via denna login kan du se känslig information som kortinformation samt växla mellan bolag om det är så att du är registrerad under flera bolag hos Mynt.

Lösenord+email login
Känslig information som kortnummer och att växla mellan företagskonton kan ni inte se och göra i webbplattformen när ni använder er av inloggning email+lösenorden. I appen kan ni se pinkod och kortnummer genom att klicka på "mina kort" och "visa kortnummer" och sedan "logga in säkert" - en kod kommer skickas till ert telefonnummer som ni sedan anger i appen.