Flytta transaktioner manuellt
Emelie avatar
Skrivet av Emelie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ligger det kvar transaktioner under "Redo för export" trots att dom redan gått iväg in i bokföringen? Eller har ni lagt in en transaktion manuellt i ert bokföringssystem och önskar flytta dom från "Redo för export" till "exporterat"?

Då går det att manuellt markera transaktioner som Exporterade.

Gör såhär:
För att flytta en transaktion från "Redo för export" till "Exporterade" behöver du klicka direkt på transaktionen i transaktionslistan, då dyker inställningsrutan upp till höger.
Skrolla längst ned och klicka på "Avancerad bokföring".

Scrolla ned och klicka på "Markera manuellt som exporterad". Då är allt klart!